Deze checklist geeft je een idee van je eetgedrag. Het is een verkorte versie van de Intuitive Eating Scale-2, een gevalideerde tool ontwikkeld door Tracy Tylca, psycholoog en onderzoeker, en haar team van de Ohio State University om op een objectieve manier intuïtief eten te meten.  

Intuïtief eten is eten zonder oordeel, zonder schuld of schaamte én in lijn met je fysieke en mentale noden. Het is een flexibele manier van omgaan met voeding waarbij je luistert naar je honger- en verzadigingsgevoelens én kan genieten van eten. Je maakt voedingskeuzes omdat ze je goede energie geven. Intuïtieve eters kunnen de grotere context zien en denken niet in zwart-wit termen.


Ik bied je deze checklist met introductievideo gratis aan!


Hi, ik ben Tina


ik neem jullie graag mee op weg naar intuïtief eten en gezond leven ongeacht je gewicht. Deze checklist is de eerste stap om te ontdekken op welke vlakken je nog kan groeien om de intuïtieve eter in jou te herontdekken.

De combinatie van mijn scholing, professionele ervaring en persoonlijke strijd tegen mijn lichaam, maken van mij een betrouwbare en empathisch bondgenoot tijdens jouw reis.